Logo

diatiriteo1«Το εργαστήρι μου» είναι ένα «ειδικό φροντιστήριο» για την προετοιμασία για την εισαγωγή στις Σχολές Καλών Τεχνών Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Φλώρινας.
JUSTIFY
Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διαθέτει πλήρη υλικοτεχνική υποδομή, δεκάδες εκμαγεία με κατάλληλο φωτισμό και μεγάλους και καλά κλιματιζόμενους χώρους.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η άρτια και υπεύθυνη προετοιμασία των υποψηφίων σπουδαστών για τις εισαγωγικές και κατατακτήριες εξετάσεις των Ανωτάτων Σχολών Καλών Τεχνών της χώρας μας και του εξωτερικού. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μετις καλύτερες σχολές Καλών Τεχνών της χώρας, να μάθουν για διάφορα καλλιτεχνικά προγράμματα που «τρέχουν» πανελλήνια και να καθοδηγηθούν και να διδαχτούντον τρόπο με τον οποίο μπορούν να ανταπεξέλθουν στην αγορά εργασίας ως νεαροί καλλιτέχνες.

Η αποστολή του χώρου εργαστηρίου, αλλά και των καθηγητών (οι οποίοι είναι απόφοιτοι Σχολών Καλών Τεχνών), είναι να βοηθήσουν τους σπουδαστέςνα επιλέξουν την σχολή που τους ταιριάζει, να εξασκηθούν στο πρακτικό κομμάτι των Καλών Τεχνών, να κάνουν πρακτική ελεύθερου σχεδίου και να τους συμβουλεύσουν σχετικά με τον τρόπο προετοιμασίας και προσέγγισης των εισαγωγικών εξετάσεων σε μια σχολή Καλών Τεχνών.

«Το εργαστήρι μου» με τις μοναδικές του επιτυχίες απέδειξε πολύ γρήγορα ότι μπήκε δυναμικά στον χώρο των Καλών Τεχνών και ότι προτίθεται να μείνεισ΄αυτόν, προσαρμόζοντας την προετοιμασία εξετάσεων στα δυνατά σημεία του κάθε σπουδαστή, αλλά και βελτιώνοντας τα αδύνατα σημεία του.