Προετοιμασία για εισαγωγικές εξετάσεις σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ στο μάθημα του σχεδίου

Αν η ακαδημαϊκή εκπαίδευση των νέων καλλιτεχνών είναι απαραίτητη- όχι τόσο για την απόκτηση ενός πτυχίου ανωτάτης σχολής όσο για τους δρόμους που αυτή θα ανοίξει και τη συμπυκνωμένη εμπειρία που θα δώσει στον νέο καλλιτέχνη- άλλο τόσο απαραίτητη είναι η καλή προετοιμασία του, η οποία δεν διασφαλίζει μονάχα την ποθητή είσοδο σε μια Σχολή Καλών Τεχνών, αλλά βάζει και τα θεμέλια για μια επιτυχημένη πορεία.

Ποιοι είμαστε

μαθήματα σχεδίου θεσσαλονίκη
Η Εμιλία Ξανθοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε ζωγραφική στο Τμήμα Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ (2003-2008) όπου αποφοίτησε με άριστα . Το 2006 και για ένα χρόνο φοιτά με πρόγραμμα ανταλλαγών στη Σχολή Καλών Τεχνών της Μαδρίτης.

Περισσότερα

Το εργαστήρι μου

Μαθήματα σχεδίου στην Θεσσαλονίκη
«Το εργαστήρι μου» νοιάζεται και σέβεται τα όνειρα και τη δημιουργία της καλλιτεχνικής βάσης των σπουδαστών. Η προσεκτική προετοιμασία είναι το κλειδί για την είσοδο στη σχολή καλών τεχνών. «Το εργαστήρι μου» βοηθά στον καθορισμό των ενδιαφερόντων, στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των στόχων των σπουδαστών και προσφέρει καθοδήγηση στους σπουδαστές που θέλουν να παρακολουθήσουν μια σχολή καλών τεχνών, να προετοιμαστούν για εξετάσεις ελεύθερου σχεδίου, εξετάσεις ελεύθερου θέματος και για χρώμα, καθώς και για ελεύθερο «λεκτικό» θέμα.

Οι υπηρεσίες μας

Προετοιμασία για Καλών τεχνών

Οι εισαγωγικές εξετάσεις στις Σχολές Καλών Τεχνών είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και αυτό είναι γνωστό σε όλους τους υποψηφίους.
Περισσότερα

Ελεύθερο σχέδιο

Το ελεύθερο σχέδιο στηρίζεται στη σωστή παρατήρηση. Οι υποψήφιοι εξασκούνται στην παρατήρηση και σχεδίαση κυρίως προτομών
Περισσότερα

Τμήματα σχεδίου

Το τμήμα της Καλών Τεχνών έχει ως στόχο την προετοιμασία των υποψηφίων για τις εισαγωγικές και τις κατατακτήριες εξετάσεις των Σχολών Καλών Τεχνών. Περισσότερα